idajohanna

Kategori: Utbytesstudier

You are a Bruin!

 

Mina naglar är korta av nervöst avrivande, jag ligger sömnlös om nätterna och jag har ungefär 1000 flikar uppe i datorn samtidigt - tänker ständigt på allt jag måste hinna göra och på hur jag någonsin ska lyckas få ihop alla delar innan avfärd. Då känns det extra bra att snubbla över ett sånt här upplyftande hejarop. You are a Bruin! Welcome to UCLA! Man tackar!

The dream is real - Antagningsbeskedet

FÖR JAG SKA PLUGGA PÅ UCLA!

I höstas ansökte jag till utlandsstudier vid University of California via Lunds Universitet och blev nominerad. Därefter jobbade jag superhårt med att få ihop den riktiga ansökan till universitet, fick rangordna mina top 3 campus (UC består av 10 skolor spridda i delstaten) och har väntat nervöst på besked sedan deadline i december. Jag hade fått veta att antagningsbeskedet kunde komma från och med början på mars till och med slutet av maj, det vill säga under hela våren, så det var inte till mycket hjälp för att lugna nerverna haha. Så i förra veckan kom det äntligen! 

  

Congratulations! You have been approved for participation in the University of California's Education Abroad Program at the UC Los Angeles campus.

 

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag om bara några månader befinner mig på ett av världens främsta universitet, mitt i storstaden Los Angeles och tillbaka i landet där allt tycks vara möjligt! Och att JAG kom in!? (Oh boy, jag måste börja tro mer på mig själv!) Så otroligt taggad på att påbörja mitt nästa stora äventyr! 

 

This happy!

California dreamin'

Jag vaknade upp till ett snötäckt Lund imorse och det har fortsatt snöa sen dess. Vintern kom alltså till slut. Som tur är har jag inga föreläsningar idag och kan stanna inomhus hela dagen om jag vill - bortsett från att jag at some point måste ta mig till ica om jag vill äta annat än knäckebröd till frukost imorgon. Men när jag sitter här i mitt kalla studentrum kan jag inte låta blir att drömma mig bort till sol och värme. Vilken dröm att få stå över snökaoset nästa vinter. Sunny California, som jag längtar!

 

 

 

 

Bilder från weheartit.com

Upp