idajohanna

The dream is real - Antagningsbeskedet

FÖR JAG SKA PLUGGA PÅ UCLA!

I höstas ansökte jag till utlandsstudier vid University of California via Lunds Universitet och blev nominerad. Därefter jobbade jag superhårt med att få ihop den riktiga ansökan till universitet, fick rangordna mina top 3 campus (UC består av 10 skolor spridda i delstaten) och har väntat nervöst på besked sedan deadline i december. Jag hade fått veta att antagningsbeskedet kunde komma från och med början på mars till och med slutet av maj, det vill säga under hela våren, så det var inte till mycket hjälp för att lugna nerverna haha. Så i förra veckan kom det äntligen! 

  

Congratulations! You have been approved for participation in the University of California's Education Abroad Program at the UC Los Angeles campus.

 

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag om bara några månader befinner mig på ett av världens främsta universitet, mitt i storstaden Los Angeles och tillbaka i landet där allt tycks vara möjligt! Och att JAG kom in!? (Oh boy, jag måste börja tro mer på mig själv!) Så otroligt taggad på att påbörja mitt nästa stora äventyr! 

 

This happy!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas