idajohanna

Shark's cove & Poke bowl

Resemånad dag 21
Fredag 15/7

 

Det blev en lugn dag. Förmiddagen spenderades i några timmar vid Shark's cove - ett känt snorklingsställe med klippor och rev. På andra sidan gatan fanns en parkering med flera olika food trucks. Vi bestämde oss för att testa stället som hette "aji limo" (för titta bara på bilden så färgglatt det var!). Maten var verkligen helt fantastisk! Högt över förväntan! Såhär i efterhand tänker jag att det var något av det godaste jag ätit. Jag beställde en poke bowl som bestod av ris och sallad med råa laxbitar (sushilax) i kokos- och mangosås toppat med krispiga kokosflakes. A-m-a-z-i-n-g!

Efter maten cyklade vi i duggregnet till Waimea Bay där vi låg resten av eftermiddagen. Andreas snorklade med en sköldpadda och jag badade. Då och då regnade det, men det gjorde inte så mycket eftersom det var ett varmt tropiskt regn. På kvällen blev det ytterligare ett kvällsdopp på stranden utanför huset, och sen åt vi sushi i solnedgången.

Scout höll oss sällskap vid frukosten.

Den fantastiska lunchen!

Bilden ovanför och nedanför är från Waimea Bay. Jag hade precis parkerat cykeln i ett cykelställ under trädet när jag höll på att gå in i det hängande huvudet. Lite creepy att titta på allt detta...

Solar i regnet.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas