idajohanna

Oahu till San Diego

Resemånad dag 24
Måndag 18/7

 

På morgonen försökte vi i över en timme att få tag i och beställa antingen en uber eller lyft utan att hitta någon tillgänglig. Vi fick dock inte panik än eftersom vi var ute i så god tid. Så vi satt ute på verandan med ett par andra ungdomar som flyttat in i rummet bredvid det vi hade. De tipsade om nummer till en billig taxi och just som vi skulle ringa kollade jag lyft igen och då fanns det äntligen en bil på north shore! Han körde oss i sin pickup-bil hela vägen till flygplatsen. Bagaget låg bak på flaket. Det hade börjat regna så vi blev lite oroliga att det skulle läcka in till packningen men det tycktes ha klarat sig. Vi undervisade vår chaufför om Sverige och Europa. Han hade verkligen noll koll, men vad annat kan man förvänta sig när han bor på andra sidan jorden haha? 

Väl på flygplatsen började galenheterna. Så mycket folk! Folk köade i ringar som gick runt och runt i flera varv i hela lokalen. Först till incheckningen och sen för att lämna väskan till agriculture check. Väl inne på flygplatsen åt vi lunch på Burger King. På flyget unnade vi oss själva att betala för att se varsin film; jag såg Dirty Granpa (riktigt kass!) och Andreas såg Deadpool, och sen bytte vi plats för att kunna se varandras filmer haha. 

Väl i San Diego var det bara att ta en uber raka vägen till hotellet, som låg väldigt nära flygplatsen, där vi sov gott i ett enormt rum. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas