idajohanna

Med fina vänner i solnedgången

Jag är "all over the place" just nu med allt som ska fixas innan resan, packning och hejdån till mina underbara vänner. Att jag lyckas skrapa ihop ett par blogginlägg just nu är ett under. 

 

I söndags fikade jag, Klara och Mathilda på stranden innan vi bestämde oss för att äta thaimat på Rainbow Thai i Westport. I måndagskväll träffades vi på stranden igen, fikade på jordgubbar, snackade massa och såg solen gå ner. En sista gång tillsammans alla tre. Klara flög till Paris igår, tisdag, med sin värdfamilj och ska så småningom vidare till Sverige, för att sen komma tillbaka och jobba en dryg vecka. Men då kommer jag redan lämnat Westport bakom mig, så nästa gång vi ses kommer bli på svensk mark. Att säga hejdå var riktigt tufft och jag grät i bilen hela vägen hem. Min Klara, som varit min närmsta och bästa vän under hela året. Ingen känner mig som hon gör just nu, och jag skulle kunna skriva en hur lång kärleksförklaring som helst till denna tjej. Vilken TUR att vi kommer ses snart igen haha! 

Igårkväll träffade jag Kim en kort stund på kvällen, så pass kort att vi måste ses igen på torsdag haha. Det är helt otroligt vad vi har mycket att prata om. Vi måste alltid direkt bestämma en ny dag att ses eftersom vi inte hunnit prata om vissa saker! Haha så galet! Idag jobbade jag mitt sista arbetspass, åkte några ärenden, träffade Ellen för att boka vår sista sak inför resan och togs sedan ut för middag med mina värdföräldrar och Ari. Så mysigt! Det blev även en promenad med Mathilda och lille hunden Leo nu ikväll. Vi sa hejdå, men kommer också ses snart igen i Sverige. 

 

Ju mer som faller på plats och fixas, desto mer taggad blir jag på månaden jag har framför mig. Så sjukt det är, när jag tänker efter. Så mycket jag upplevt under det här året redan, och så mycket jag kommer få uppleva den här sommaren. Life is good. 

 

Bilder från stranden i måndags:

Mina fina <3

 

Och så Klaras fina bilder:

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas