idajohanna

Presenter till värdfamiljen

 

6-åringen får tre böcker (självklara Pippi Långstrump och två Pettson & Findus ), en MFF-tshirt, Tom & Jerry-godispåse, som ju innehåller en massa svenska godisklassiker, och kolasnören som jag själv kommer ihåg var "roliga" att äta när man var i den åldern :)

 

Tvillingarna får leksaker från BRIO. En så kallad "bultbräda" som är bra för finmotoriken och en tax som ska locka barn till att gå. Dagisfröken gillar utvecklande leksaker! 

 

Till mina värdföräldrar har jag köpt boken Swedish Traditions som har en massa fina bilder och recept och beskriver de flesta av våra svenska traditioner och högtider. Det är verkligen en fin bok som jag rekommenderar som present! Jag har köpt en röd JellyBean-skål som jag fyllt med svenskt godis: Ahlgrens bilar, Gott & Blandat och Viva lakrits.

 

Eftersom jag ska resa med familjen och träffa olika släktingar köpte jag några "extra" presenter. Dessa innehåller kökshandukar med dalahästar på samt en smörkniv i trä med ett slags inbränt märke av en dalahäst. 

 

Jag har försökt ha personlig anknytning till presenterna. T.ex. JellyBean är design från Båstad där mamma är född och uppvuxen, MFF är Malmös stolthet och BRIO är skånskt. Alla presenter har något med Sverige att göra :)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas